Skip to main content
DINSDAG = WINDAG

Win elke week een biermand!

Aftellen naar kerst doen we voor het tweede jaar op rij met onze Adventsactie. Vier weken lang maak je elke dinsdag kans op een gratis biermand. Elke biermand bevat een feestelijke selectie van onze Vanhonsebrouck speciaalbieren.

Welke bieren er precies te winnen vallen, houden we nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen, is dat er dit jaar elke week 2 winnaars zijn. Let's double the fun!

Praktisch

Hoe kan ik deelnemen?

1

Op dinsdag 29 november, 6 december, 13 december en 20 december verschijnt de nieuwe wedstrijdvraag. Volg ons ook op social media, want daar laten we tijdig weten wanneer je kan deelnemen aan de nieuwe actie.
2

Weet jij het antwoord op onze wedstrijdvraag? Dan maak je kans op de biermand van de week. Wekelijks maken 2 personen kans om een biermand te winnen. Deelnemen kan telkens t.e.m. de maandag erop om middernacht (m.u.z. van de laatste wedstrijd die eindigt op woensdag 21 december om middernacht).
3

Op dinsdag 6 december, 13 december, 20 december en donderdag 22 december nemen we persoonlijk contact op met de winnaars per mail. De namen van de winnaars verschijnen ook op onze social mediakanalen. Succes!
Wedstrijdreglement
Praktisch

Hoe kan ik deelnemen?

1

Hou onze website en Facebookpagina zeker in de gaten – want daar verschijnt elke maandag en donderdag een nieuw artikel met de te winnen prijs.
2

Waag je kans door de Adventsvraag juist te beantwoorden. Wees er wel snel bij, want voor de biermand van je dromen kun je maar meedoen vanaf maandag t.e.m. woensdag middernacht en donderdag t.e.m. zondag middernacht!
3

We contacteren de winnaar telkens persoonlijk. Good luck!
Wedstrijdreglement