Skip to main content

Retourneren
www.bierboetiek.be

  1. Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.
  2. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij jou komen afhalen en zullen jou hiervoor geen kosten worden aangerekend.
  3. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  4. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder. We kunnen bij beschadigde producten een waardevermindering in rekening brengen op de terugbetaling.
  5. Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier.
  6. Om producten te retourneren gelieve te mailen naar bierboetiek@bierkasteel.be met vermelding van je bestelnummer en de reden van retour. Vervolgens dien je dit retourformulier te printen en in te vullen. Tenslotte moet het retourformulier samen met de producten verpakt en opgestuurd worden naar Brouwerijstraat 1, 8870 Emelgem, België. Je kan de doos ook zelf komen afzetten tijdens de openingsuren van de Bierboetiek. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen. Indien je een andere maat wenst, gelieve dan hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen op de webshop.
  7. Je hebt geen herroepingsrecht voor producten die snel kunnen bederven of beperkt houdbaar zijn of voor producten die verzegeld zijn en niet teruggezonden kunnen worden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne. Het herroepingsrecht is bijgevolg niet van toepassing op onze bieren. De andere goederen dienen onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, teruggestuurd te worden.